AAID Studio
For our design studio we wanted to create an industrial feel within the existing shell and core unit.
A concrete look enclosure utilising fermacel panels to the walls expressed in a random laid pattern. The services are exposed in the open area and we utilised hearty oak within joinery to express warmth. The joinery designed to represent specific needs for collaborative working between staff and clients. Library and samples are catalogued allowing for easy referencing. Our studio represents our quality and commitment. It exudes quality and demonstrates our commitment to architecture, interiors and design. The office is a reflection of our ethos and provides an opportunity to showcase our work within our own workplace.
Sector Commercial
Location Media City, Dubai
Demise size 2,500 sq ft
Back to the top